ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Kapa Network

Ποιοι είμαστε

Από το 1996 κινούμαστε δυναμικά στο χώρο του Μάρκετινγκ και της ανάπτυξης πωλήσεων.

Οι δραστηριότητές μας καλύπτουν τη σφαίρα των ολοκληρωμένων υπηρεσιών Μάρκετινγκ, Οργάνωσης ή Αναδιοργάνωσης πωλήσεων, Σχεδίων και Εφαρμογών Ανάπτυξης Πωλήσεων, Οπτικής επικοινωνίας, Προώθησης Πωλήσεων, Ερευνών αγοράς, Διοίκησης και Ανθρώπινων Πόρων (HR) και Επαγγελματικής Επιμόρφωσης.

Σε μια διαρκώς εξελισσόμενη αγορά, που επικρατούν συνθήκες έντονου ανταγωνισμού, σχεδιάζουμε προγράμματα και προτείνουμε στρατηγικές με υψηλούς στόχους και σκοπό την ενίσχυση της θέσης του πελάτη στην αγορά στην οποία δραστηριοποιείται, μέσα από τη λήψη σωστών αποφάσεων, την ορθή καθοδήγηση και συμβουλευτική υποστήριξή του, για τη βελτίωση και εφαρμογή του στρατηγικού του σχεδιασμού.

Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για την μεγιστοποίηση του επιθυμητού αποτελέσματος.

Μελετάμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των υπηρεσιών και των προϊόντων του πελάτη μας, διαμορφώνουμε τη μέγιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων και μέσων, ενώ παράλληλα με αξιόπιστες πληροφορίες και έγκυρες συμβουλές χαράζουμε μια πολιτική υψηλών αξιώσεων, μεγιστοποιώντας την απόδοση της επένδυσής του.

Αυτή μας την πολιτική κάνουμε καθημερινά πράξη εκτελώντας σειρά έργων για λογαριασμό σημαντικών πελατών μας που μας εμπιστεύθηκαν και μας εμπιστεύονται όλα τα χρόνια λειτουργίας μας.

Η εμπειρία μας σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις επιχειρήσεων, οι οποίες είχαν σημαντικά θετικά τελικά αποτελέσματα, αποδεικνύει την ευελιξία και την αποτελεσματικότητά μας.

Οι υπηρεσίες μας παρουσιάζονται εξειδικευμένα, αναλυτικά, πρακτικά και περιλαμβάνουν σχεδιασμό καθώς και εύληπτες εφαρμογές. Στόχος μας η αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας σας. Σκοπός μας η ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Ομάδα

H βασική ομάδα αποτελείται από στελέχη με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Art & Graphic Designers και κειμενογράφους, Media planner και Social Media Specialists καθώς και από ένα δίκτυο αυστηρά επιλεγμένων επαγγελματιών, επιστημόνων και συνεργαζόμενων εταιριών διαφόρων ειδικοτήτων, που συγκροτούν ένα πολύ έμπειρο, ικανό και ευέλικτο σχήμα το οποίο με ορθό σχεδιασμό, μεθοδικές ενέργειες και προγραμματισμό μπορεί και δίνει τις βέλτιστες λύσεις σε μια πληθώρα αναγκών και ζητούμενων. Σκοπός μας είναι η διασφάλιση ποιοτικού αποτελέσματος και η επίτευξη του εκάστοτε στόχου.